Суши Бар SAZAE - Варна - Заведения в град Варна - Заведения във Варна - Заведения във Вашия Град | Zavedenia.ovo.bg - Заведения във Вашия Град | Zavedenia.ovo.bg
ЗаведенияБГ
Вторник, 30.05.2017, 01:47
 
Сайт меню
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
OFERTINI.com
ofertini.com
FACEBOOK
ВХОД
Главна » Сайт Каталог » Заведения във Варна » Заведения в град Варна

Суши Бар SAZAE - Варна
http://www.sazae.bg 06.09.2013, 17:15
Нашата философия
Истински вдъхновени от Kaiseki, 
вкусът на Дзен в японската кухня - просто изкуство.
Винаги има какво още да се очаква...А и така трябва да бъде. Иначе неуморните ни усилия да ставаме все по добри биха спрели дотук. А това, което успяхме да постигнем през тези 6 години са верни клиенти, за които си струва да вървиш напред!
Японската кухня, както и здравословното хранене е голямата страст на нашия майстор. Вече повече от 7 години той изучава японска кухня, обучаващ се и сертифициран от автентичен японски суши майстор и подбира най-здравословното от нея. 
В САЗАЕ имаме доста свободна интерпретация на различните Японски стилове. Може да се каже, че нашата храна е базирана на така популярната Японската кухня със Западно влияние. 
Това към което се стремим е не само ястието да има добър вкус, но и да осигурим хранителен баланс в нашите рецепти така че да работят в полза на клиентите.
Сега ние ви представяме нашето ново меню- още по балансирано, още по-екзотично и още по-неповторимо.
Ако се нуждаете от нещо наистина различно- заповядайте при нас! Нашето заведение е малко и уютно, неангажиращо и спокойно. За да ни посетите не е нужно да имате специален повод, но добрата кухня ще направи всеки ден различен. Опитайте, и убедете се сами!
Варна
ул.Кръстю Мирски 1
052 / 603 972  
Прегледи: 218 | Добавено от: boby_b_z | Рейтинг: 0.0/0
Търси
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
SMS ВИП САЙТ
SMS ВИП ОБЯВА
OFERTINI.com
ofertini.com
INSERT.BG
   
Copyright MyCorp © 2017 Безплатен сайт конструктор - oVo