Ресторант Родопски кът - Смолян - Заведения в град Смолян - Заведения в Смолян - Заведения във Вашия Град | Zavedenia.ovo.bg - Заведения във Вашия Град | Zavedenia.ovo.bg
ЗаведенияБГ
Вторник, 30.05.2017, 01:43
 
Сайт меню
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
OFERTINI.com
ofertini.com
FACEBOOK
ВХОД
Главна » Сайт Каталог » Заведения в Смолян » Заведения в град Смолян

Ресторант Родопски кът - Смолян
http://rodopskikat.com 11.09.2013, 22:03
Ако искате да откриете себе си, да избягате поне за малко от скучното всекидневие посетете комплекс "РОДОПСКИ КЪТ", намиращ се в центъра на град Смолян. От 10 години тук празнуват жителите и гостите на града.
Ресторантът предлага родопски уют и автентична родопска кухня:
чеверме; родопски клин; пататници; качамак; кавърма по родопски; сърми; марудници; традиционни ястия; салатки; ястия на пещ, барбекю, риба, пици; разнообразие от десерти и др.
"РОДОПСКИ КЪТ" предлага и обедно меню.
Ресторантът разполага със 140 места. Комплекс "РОДОПСКИ КЪТ" предлага организиране на сватби ,частни партита, тържества и чествания, както в ресторанта, така и в лятната градина и шатрата на комплекса.
Градината е невероятна смесица от автентичен български стил, типичен за региона и гледка, задоволяващи вкусовете на гостите на комплекса .
В "Родопски кът" сетивата Ви ще се насладят на живата музика на оркестър "ПЕРЕЛИК", ромон на ручей и звън на сребърни чанове.
А тръгвайки си, отнасяте спомена за добре прекарана вечер и в душата Ви винаги ще има специално място за китния родопски ресторант.
Заповядайте: ЯЖТЕ И ПИЙТЕ И ДОБРА ДУМА ДУМАЙТЕ!
Смолян
бул. "България" 3
0301 / 6 28 53; 0887 / 805 836; 0889 / 769 898
Прегледи: 234 | Добавено от: boby_b_z | Рейтинг: 0.0/0
Търси
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
SMS ВИП САЙТ
SMS ВИП ОБЯВА
OFERTINI.com
ofertini.com
INSERT.BG
   
Copyright MyCorp © 2017 Безплатен сайт конструктор - oVo