Dance Club Oppium - Русе - Заведения в град Русе - Заведения в Русе - Заведения във Вашия Град | Zavedenia.ovo.bg - Заведения във Вашия Град | Zavedenia.ovo.bg
ЗаведенияБГ
Вторник, 30.05.2017, 01:42
 
Сайт меню
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
OFERTINI.com
ofertini.com
FACEBOOK
ВХОД
Главна » Сайт Каталог » Заведения в Русе » Заведения в град Русе

Dance Club Oppium - Русе
http://www.cluboppium.com 11.09.2013, 16:05
DANCE CLUB OPPIUM се намира в центъра на град Русе в непосредствена близост до пешеходната алея. Сградата в която се помещава е с над 100 години история и е паметник на културата. Интериорът е изключително модерен и авангарден. Дискотеката разполага с най-добрата звукова апаратура и едно изключително ефектно осветление осигуряваща перфектни условия за работа на титуловани DJ-и от цял свят. Капацитетът на клуба е с 250 седящи и още толкова правостоящи места.
Програмата ни предлага на посетителите тематични вечери партита, като във всеки ден от седмицата ще бъде отделено внимание на различен тип музика House, Black, Commers, Retro с излкючение на POP-FOLK. Всеки петък е нашето R&B и комерсиално парти, а събота е за феновете на електронната музика. Всяка предстояща нощ ще се превърне в незабравим спомен и неустоима страст в очакване на бъдещо изживяване в DANCE CLUB OPPIUM!!!
Русе
площад Хан Кубрат 1
0879 / 990 555; 0879 / 990 550
Прегледи: 191 | Добавено от: boby_b_z | Рейтинг: 0.0/0
Търси
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
SMS ВИП САЙТ
SMS ВИП ОБЯВА
OFERTINI.com
ofertini.com
INSERT.BG
   
Copyright MyCorp © 2017 Безплатен сайт конструктор - oVo