Клуб Мазе - Перник - Заведения в град Перник - Заведения в Перник - Заведения във Вашия Град | Zavedenia.ovo.bg - Заведения във Вашия Град | Zavedenia.ovo.bg
ЗаведенияБГ
Вторник, 30.05.2017, 01:45
 
Сайт меню
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
OFERTINI.com
ofertini.com
FACEBOOK
ВХОД
Главна » Сайт Каталог » Заведения в Перник » Заведения в град Перник

Клуб Мазе - Перник
http://www.club-maze.com 10.09.2013, 16:50
Клуб Мазе се намира в сърцето на гр. Перник, в самия център. През деня е подходящо място за срещи с приятели в приятна, приглушена обстановка и релаксираща музика.
Ако желаете след напрегнат работен ден да захвърлите вратовръзката, да се насладите на любими хитове, футболен мач или старт от Formula 1, club "MAZE” е точното място.
А когато мракът обгърне улиците, в "MAZE” започва истинското забавление под звуците на ретро хитове, латино ритми, BG музика, блус, рок и фънк изпълнения, и подбрани хаос сетове от най – добрите DJ.Hастроението ще е подплатено и с Рок банди на живо 
Освен тематична селекция на музиката, приятен спомен остава от топлотата и перфектното обслужване на персонала. Затова посетителите тук не са случайни. "MAZE” е от заведенията, отличаващи се с качество!
Няма нищо по – естествено от привкуса на дъб в бърбъна, отлежалият в бъчва ром, в допълнение към аромата на земя и мускус от пурите, с които е наситена атмосферата в "MAZE”. Представете си комбинацията, тя ще остане с вас и ще бъде следващото ви най – голямо желание и изкушение, на което ще искате да се отдавате всеки ден.
Перник
ул.Петко Каравелов 6
0896 / 80 30 70
Прегледи: 237 | Добавено от: boby_b_z | Рейтинг: 0.0/0
Търси
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
SMS ВИП САЙТ
SMS ВИП ОБЯВА
OFERTINI.com
ofertini.com
INSERT.BG
   
Copyright MyCorp © 2017 Безплатен сайт конструктор - oVo