Ресторант Боровец - Ямбол - Заведения в град Ямбол - Заведения в Ямбол - Заведения във Вашия Град | Zavedenia.ovo.bg - Заведения във Вашия Град | Zavedenia.ovo.bg
ЗаведенияБГ
Вторник, 30.05.2017, 01:42
 
Сайт меню
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
OFERTINI.com
ofertini.com
FACEBOOK
ВХОД
Главна » Сайт Каталог » Заведения в Ямбол » Заведения в град Ямбол

Ресторант Боровец - Ямбол
http://www.borovetz-yambol.com/restbg.htm 12.09.2013, 11:08
Ресторант "БОРОВЕЦ" предлага богат избор от пилешки, рибни специалитети, както и традиционната българска кухня приготвени от майстора - готвач на заведението. Отоплението е с парно, мощна аспирация се грижи въздухът да е винаги чист и свеж независимо от броя на посетителите, а най-добри музиканти от местната и национална сцена се грижат за Вашето настроение със своите изпълнения на живо. Със своите 150 места, прекрасна обстановка и перфектно обслужване ресторант "БОРОВЕЦ" е най-доброто място в региона както за организиране на семейни и други тържества, така и за бизнес срещи, презентации на нови продукти и др. Тук те протичат в спокойна атмосфера близо до града и все пак конфиденциално.
През топлите дни Вие се наслаждавате на чистият въздух, вкусните блюда и разнообразните напитки на панорамната тераса, разположена на няколко нива пред ресторанта непосредствено до боровата гора. Перфектно обслужван, тук човек се чувства отпочинал и щастлив в лоното на природата, пред залеза на слънцето.
Ямбол
ул.Боровец
046 / 66 33 57; 046 / 66 22 44
Прегледи: 331 | Добавено от: boby_b_z | Рейтинг: 3.5/2
Търси
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
SMS ВИП САЙТ
SMS ВИП ОБЯВА
OFERTINI.com
ofertini.com
INSERT.BG
   
Copyright MyCorp © 2017 Безплатен сайт конструктор - oVo