Ресторант бар клуб "Ретуш" (Retoush) - Бургас - Заведения в град Бургас - Заведения в Бургас - Заведения във Вашия Град | Zavedenia.ovo.bg - Заведения във Вашия Град | Zavedenia.ovo.bg
ЗаведенияБГ
Вторник, 30.05.2017, 01:47
 
Сайт меню
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
OFERTINI.com
ofertini.com
FACEBOOK
ВХОД
Главна » Сайт Каталог » Заведения в Бургас » Заведения в град Бургас

Ресторант бар клуб "Ретуш" (Retoush) - Бургас
http://retoush.com 03.07.2013, 16:42
Впечатляващо стилен и уникално различен, ресторант „Ретуш" предлага най-доброто обслужване в Бургас. Намира се в центъра на града, което го прави едно от най - често посещаваните и обичани места.
Създаден с невероятен усет и изключително добър вкус, ресторант „Ретуш" завладява клиентите си с вълшебството на своя собствен свят.
Пастеленото червено и мекото осветление, канят гостоприемно посетителите, не само да останат по-дълго, но и да се върнат повторно.
В перфекен унисон с интериора и професионалното обслужване, клиентите се наслаждават и на жива музика.
Именно, изисканият вкус на дизайнерите, както и техните усилия и креативност, вложени в интериора, не престават да изумяват гостите. Всеки, който посети ресторант „Ретуш", се превръща в редовен посетител.
Облечени в тематични, бели униформи, усмихнатите сервитьори излъчват професионализъм и доверие. По този начин те гарантират високо качество на обслужване и карат всеки гост, да се чувства повече от специален.
Освен невероятен интериор и музика, ресторантът предлага богато разнообразие от традиционни ястия, които могат да задоволят и най-взискателния вкус. Безупречната чистота на ресторанта - още един критерии, по който може, да се оцени високо професионализма на персонала.
пл.Баба Ганка 4
0877 / 71 17 70
Прегледи: 278 | Добавено от: boby_b_z | Рейтинг: 1.0/1
Търси
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
SMS ВИП САЙТ
SMS ВИП ОБЯВА
OFERTINI.com
ofertini.com
INSERT.BG
   
Copyright MyCorp © 2017 Безплатен сайт конструктор - oVo